Huur een zaal met geweldige faciliteiten op een briljante lokatie

Grootste zaal, op de begane grond. Diverse opstellingen, inclusief een tribune of podium zijn mogelijk. Prachtige akoestiek. Een Steinway vleugel en piano zijn aanwezig, evenals een vaste toneelverlichting.

100

m2

90

pers.

bg

etage

Sfeervolle zaal, met erker en klassieke vloer. Prachtige Bösendorfer vleugel en comfortabele stoelen. Presentatiemiddelen, beeld en geluid voorhanden. Geschikt voor vergaderingen, concerten, meditaties en bijeenkomsten.

95

m2

75

pers.

1e

etage

Zaal op de bovenste verdieping. Kleiner, maar daardoor ook intiem. Presentatiemiddelen aanwezig. Veel licht door de hoeveelheid ramen, met bijbehorend uitzicht. Bijzonder geschikt voor workshops, meditatie en koorzang.

80

m2

25

pers.

3e

etage

De Serre is als lunchcafé een ideale plek voor ontmoeting. Buiten onze standaard openingstijden (wo-za van 10:00 tot 15:00 uur) is het café is af te huren. Een ideale plek voor een borrel, high-tea of familiebijeenkomst.

65

m2

40+

pers.

bg

etage

Lichte ruimte op de 1e etage. Uitstekend voor kunstzinnige activiteiten, waarvoor tevens enkele materialen en stevige tafels voorhanden zijn. Beschikt over een eigen pantry. Ook ideaal als vergaderruimte.

35

m2

10

pers.

1e

etage

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar voor verhuur

Kleinste zaal, grenzend aan de Concertzaal. Breed inzetbaar: voor vergaderingen, als oefenruimte en voor muziekles of therapie. De ruimte beschikt over een piano. Ook zeer geschikt voor exposities.

30

m2

10

pers.

1e

etage

Huur een zaal in het Vreedehuis, Den Haag

Flexibele opties voor elke wens

Huur een zaal in het Vreedehuis: in één van de mooiste panden en in de meest aantrekkelijke wijk van Den Haag. Het huis herbergt een fijn lunchcafé waar de lekkerste biologische gerechten worden geserveerd, biedt het Vreedehuis een geweldige ervaring voor ieder die op zoek is naar een unieke plek voor ontmoetingen.

In het Vreedehuis zijn twee prachtige concertzalen te vinden, ieder met een unieke sfeer en akoestiek. Alle presentatiemiddelen zijn voorhanden en biologische catering op zaal of in de Serre behoort tot de mogelijkheden. Ook als trouw- of rouwlocatie is het Vreedehuis zeer geschikt.

Kijk alvast even binnen

Zo ziet het Vreedehuis er uit

Bezoek het Vreedehuis

Eenvoudig bereikbaar met het OV of eigen vervoer

Vreedehuis
Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

(t) 070 355 0039
(e) info@vreedehuis.nl

(t) Bibliotheek: 070-3540118

 

Openingstijden

Verhuur alle dagen mogelijk
Lunchcafé
dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 14:00 uur
(woensdag tot 16:00 uur)
Receptie maandag t/m vrijdag: 9:00 - 16:00 uur

Meivakantie: van 27 april tot en met 12 mei is het Vreedehuis gesloten.

Vreedehuis, Riouwstraat 1 Den Haag
logo

Vreedehuis     Voorwaarden | Privacyverklaring