Laden Evenementen

De supermarktleugens

18 oktober 2019, 19:30 - 21:30 - Entree: €15.

18 oktober 2019, 19:30 - 21:30

Leer gezonde keuzes te maken in de supermarkt, lezing door Juglen Zwaan

Waar moeten we rekening mee houden als we boodschappen doen? Jaarlijks komen er meer dan een miljoen medische onderzoeken uit, waardoor het een hele klus is om bij te blijven. Juglen maakt het je gemakkelijk door deze kennis kant-en-klaar aan te reiken en te vertalen naar de supermarkt. De meeste mensen zijn wel bekend met de nadelen van suiker en e-nummers, daarom gaan we in deze lezing een stapje verder. Naast dat je kennisniveau wordt opgeschroefd, zal Juglen je ook inspireren om met plezier gezonder te leven.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Over de spreker

Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op de vrijeschool op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid. Juglen combineert daarbij moderne wetenschap met eeuwen oude kennis en is een groot voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 18 oktober 2019
  • Inloop en café: vanaf 19:00 uur
  • Aanvang: 19:30 uur
  • Tickets: € 15.-
logo

Vreedehuis     Voorwaarden | Privacyverklaring