070 355 00 39 Openingstijden  

Agenda

De strijd tegen generalisaties

woensdag 17 april 20:00 uur

Studiecentrum voor antroposofie, lezing door Kees Hulsman.

Kees Hulsman is een internationaal erkend expert m.b.t. de verhoudingen tussen Moslims en Christenen. Hij werkt al meer dan 20 jaar in Egypte en is oprichter van Arab-West Report.

Kees beschikt over contacten in alle lagen van de samenlevingen in verschillende Arabische landen. Door de databank van het Arab-West Report is een stageprogramma ontstaan dat vele studenten van overal ter wereld aantrekt. '

Kees laat door concrete voorbeelden zien dat niets zwart/wit is maar dat de werkelijkheid in Egypte veel veelzijdiger is dan vaak wordt aangenomen.

Door zijn werk is in Nederland het orgaan Overleg Joden, Christenen en Moslims ontstaan waarin oud-D66 senator Hanneke Gelderblom zeer actief is. Kees heeft haar voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Den Haag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Verhuur alle dagen mogelijk

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.