070 355 00 39 Openingstijden  

ZOMERSLUITING: 8 juli t/m 28 augustus

Agenda

Geweldloos Communiceren

woensdag 19 september 13:00-17:00 uur

AM Workshop.

Wist je dat 80 procent van de conflicten ontstaat doordat mensen zich niet gehoord voelen?

Daarom is het zo belangrijk om zowel de behoeften van de ander als die van jezelf te (h)erkennen in een gesprek. Dat is één van de belangrijkste uitgangspunten van ‘geweldloos communiceren’.

AM nodigt je uit om kennis te maken met Geweldloos Communiceren, onder leiding van twee ervaren en gecertificeerde trainers. We organiseren twee middagworkshops: op vrijdag 7 september in Zeist en op woensdag 19 september in Den Haag.

De workshop op 19 september zal worden gegeven door Bart Landstra. Hij vertelt over de basisgedachten achter geweldloze communicatie en helpt je tijdens deze middag op weg met oefeningen om lastige gesprekken te voeren. Zo leer je communiceren op een manier waarbij je de ander én jezelf echt verstaat.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Nederland. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Receptie ma-vr van 10 tot 17 uur
Lunchcafé wo-za van 10 tot 17 uur
Atelier woensdag en donderdag
Zaalverhuur alle dagen

Zomersluiting 8 juli t/m 28 augustus

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.