Op weg met de Apocalypse

van woensdag 28 augustus 19:00 uur tot woensdag 11 september

Cursus oefenen met beelden, o.l.v. Kees Zoeteman en Astrid van Zon

Drie woensdagavonden (19.00-22.00 uur) zullen we in de Concertzaal van het Vreedehuis onder leiding van Kees Zoeteman en Astrid van Zon werken aan de betekenis van de in de zaal geëxposeerde beelden over de Apocalypse. Door ons in te leven in de uitgebeelde visioenen gaan deze meer tot ons spreken en worden we ons bewust welke krachten in ons innerlijk werken en hoe wij keuzes kunnen maken in wat we in ons toelaten en wat we willen uitstralen.

Programma

28 augustus: De poorten die toegang geven tot de Apocalypse: De brieven aan de zeven gemeenten; de zeven cultuurperioden van het huidige tijdperk; de tekenen van onze Sardes tijd.

4 september: De engel staand met een voet op het land en een voet op de zee; de ruiter op het witte paard; betekenis van deze grote symbolen voor heden en toekomst van de ontwikkeling van mens en aarde.

11 september: Het nieuwe Jeruzalem als beeld van de nieuwe aarde en de nieuwe mens waaraan we nu voorbereidend werken; ver weg en dichtbij; de rol van ons geweten; de nabijheid van de dierenriem en de twaalf edelstenen.

We werken met oefeningen, meditaties en gesprekken in kleine groepjes om tot de kern van onze vragen en oplossingen door te dringen.

Aanmelden via e-mail bij Astrid van Zon.

Inschrijfgeld van € 95,00 gaarne overmaken op NL88 RABO 0121125572 tnv Zoeteman Consulting met vermelding van 'apocursus vreedehuis'. Als de inschrijfprijs bezwaarlijk is kan hierover worden overlegd.