070 355 00 39 Openingstijden  

Lunchcafé

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we een hapje en drankje. Alles is biologisch en u proeft hier de lekkerste koffie van Nederland.
We ontvangen u graag tussen 10:00 en 15:00 uur.

Serre - Vreedehuis Riouwstraat 1 Den Haag - 4

Ontmoeting

In het Vreedehuis staat de ontmoeting met elkaar centraal. Of u nou voor een kunstuitvoering, een voordracht, een vergadering of een viering naar het Vreedehuis komt, telkens is dit een gelegenheid voor ontmoeting. Met lunchcafé de Serre vullen we dit aan met het de mogelijkheid tot het samen nuttigen van ‘de lekkerste koffie van Nederland’, verwarmende thee of een (h)eerlijke biologische lunch.

Biologisch en lokaal

In ons lunchcafé serveren we enkel biologische of biodynamische producten.

En we gaan nog een stap verder door het gebruik van ingrediënten van lokale oorsprong. Onze smaakvolle kaas betrekken we van BD-boerderij Noorderlicht uit Noordeloos en onze vermaarde runderrollade komt van BD-boerderij Hoeve Biesland uit Delfgauw.

Hiermee geven we handen en voeten aan verantwoord leven. Het voedsel dat we nuttigen is eigenlijk ook een ontmoeting. Achter elk product kunnen we een ‘verhaal’ ontmoeten. Dat brengt mensen en werelden dichter bij elkaar.

Bewust eten

Meer en meer mensen eten tegenwoordig bewust. In lunchcafé De Serre hechten we niet alleen waarde aan de oorsprong van ons eten en drinken. Ook komen we graag tegemoet aan ieders persoonlijke voorkeuren ten aanzien van eten. Zo serveren wij - al dan niet op verzoek - ook  veganistische, glutenvrije en suikervrije voeding.

De meeste gerechten op onze menukaart zijn vegetarisch. Net zoals achter elk product op onze kaart zit ook achter het vlees dat wij serveren een verantwoord verhaal. Kom eens lang en vraag ernaar, we vertellen het graag.


Benieuwd naar de mogelijkheden de Serre af te huren voor een besloten bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Nederland. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Receptie ma-vr van 10 tot 16 uur
Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Zaalverhuur alle dagen

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.