070 355 00 39 Openingstijden

Atelier

Atelier - Vreedehuis Riouwstraat 1 Den Haag - 4

In het Atelier is ieder, bekend of niet bekend met antroposofie, uitgenodigd te komen werken om zichzelf kunstzinnig in beweging te zetten.

ATELIER GESLOTEN I.V.M. DE MEIVAKANTIE

VAN 30 APRIL TOT 14 MEI

Toegankelijk

De technieken die vanuit de antroposofie ontwikkeld zijn; zoals schilderen in 'nat en nat', vormtekenen en boetseeroefeningen kunnen u hierbij ondersteunen.
Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen. Het accent ligt op het ervaren, verwonderen en plezier hebben in het werken met de handen.

Het atelier is met name geschikt voor mensen die geen beroepsmatige kunstzinnige ervaring maar wel de moed hebben iets nieuws of iets anders in zichzelf aan te spreken.

Woensdag

Cursus Kunst-Zinnig werken, elke woensdagmorgen van 10.00- 12.00, nieuwe periode start 26 september en loopt t/m 19 december 2018 (uitgezonderd vakanties).

Gezamenlijk werken we aan een opdracht die verbonden is met de seizoenen en jaarfeesten. Ik neem u mee in de kracht van kleur, beweging en vorm in verschillende technieken. Plezier, ontdekken en ervaren in het werken met uw handen staan voorop. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden en ervaring is niet nodig.

Kosten cursus: €150,00
Plaats: in Het Atelier van Het Vreedehuis Riouwstraat 1 Den Haag
Info en opgave: carin@nderson.nl of 06-46064661

Donderdag

Op de donderdag wordt er met enige regelmaat een workshop georganiseerd. Deze zijn geschikt voor iedereen. Ervaring is niet nodig.

Voor het voorjaar staan 'kunstzinnig vilten', 'mandala ontwerpen' en 'pasteltekenen' op het programma.

Aanmelding en meer informatie: carin@nderson.nl of via 06-46064661


Buiten genoemde openingstijden is het mogelijk om het Atelier te huren.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Nederland. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden


Receptie
        ma-vr van 10 tot 17 uur
Lunchcafé      wo-za van 10 tot 17 uur
Atelier            woensdag en donderdag
Zaalverhuur   alle dagen

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens hieronder, ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.