070 355 00 39 Openingstijden  

Atelier

vreedehuis-atelier

In het Atelier is ieder, bekend of niet bekend met antroposofie, uitgenodigd te komen werken om zichzelf kunstzinnig in beweging te zetten.

Toegankelijk

De technieken die vanuit de antroposofie ontwikkeld zijn; zoals schilderen in 'nat en nat', vormtekenen en boetseeroefeningen kunnen u hierbij ondersteunen.
Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen. Het accent ligt op het ervaren, verwonderen en plezier hebben in het werken met de handen.

Het atelier is met name geschikt voor mensen die geen beroepsmatige kunstzinnige ervaring maar wel de moed hebben iets nieuws of iets anders in zichzelf aan te spreken.

Woensdag

Interesse in het cursusaanbod? Neem contact op via carin@nderson.nl voor meer informatie.

In de cursus 'Kunst-zinnig werken' gaan we aan de slag met een gezamenlijk opdracht die als een rode draad verbonden wordt met de Jaarfeesten en seizoenen. Ik neem u mee in de kracht van Kleur Beweging en Vorm in verschillende technieken. Plezier, ontdekken en ervaren in het werken met uw handen staan voorop. Het programma is zeer gevarieerd met ruimte voor eigen interpretatie .
Ervaring is niet nodig, wel een beetje moed!

Donderdag

Met enige regelmaat wordt er op de donderdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur workshops georganiseerd. Deze zijn geschikt voor iedereen. Kijkt u vooral naar de posters op deze pagina.

Aanmelding en meer informatie: carin@nderson.nl of via 06-46064661.

Archief van activiteiten


Buiten genoemde openingstijden is het mogelijk om het Atelier te huren.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Den Haag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Verhuur alle dagen mogelijk

Vakanties

Het Vreedehuis is niet geopend op:

21-22 april Pasen
27 april Koningsdag
30 mei Hemelvaartsdag
9-10 juni Pinksteren
en van 21 juli tot 26 augustus in verband met de geplande zomersluiting.

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.