070 355 00 39 Openingstijden  

Agenda

Tussen hemel en aarde

woensdag 19 juni 20:00-21:45 uur

Euritmievoorstelling door Chinese euritmiestudenten.

Elsemarie ten Brink werkt mee aan de euritmieopleiding in Guangzhou en dat is een heel bijzondere ervaring. Chinese studenten hebben een natuurlijke verhouding tot het etherische (de chi, het energielichaam) en is belangrijker dan het fysieke lichaam.

De studenten hebben nauwelijks last van intellectuele ballast. Het IK leeft in de omgeving. De Chinese taal en muziek is totaal anders dan in het Westen. De taal is een beeld-taal (ieder karakter staat voor een beeld) maar ook een toon-taal. De muziek is pentatonisch.

De 14 studenten voeren Chinese werken uit: het beroemde verhaal De lotus lantaarn, Chinese gedichten en muziek voor Guzheng, een traditioneel instrument met 21 snaren. Maar ook de spreuk voor Marie Steiner en muziek van Schubert, Schostakovitch en Ligeti. De demo van 19.00 uur zal een aparte ervaring worden om de typische kenmerken van het Chinese in de euritmie te tonen,

De voorstelling om 20.00 uur is het afstudeerproject van deze studenten, dat zij ook laten zien op het festival van Witten-Annum en in Dornach. Wij zijn bijzonder blij dat hun programma ook in Den Haag te beleven is. De avond is georganiseerd i.s.m. Elisabeth Vreedehuis.

Woensdag 19 juni 19.00 uur Demo.
20.00 uur. Voorstelling.

Toegang: € 15,00.

Graag aanmelden via onderstaande link.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Den Haag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Verhuur alle dagen mogelijk

Vakanties

Het Vreedehuis is niet geopend op:

21-22 april Pasen
27 april Koningsdag
30 mei Hemelvaartsdag
9-10 juni Pinksteren
en van 21 juli tot 26 augustus in verband met de geplande zomersluiting.

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.