070 355 00 39 Openingstijden  

Agenda

Waarom die fascinatie voor vaccinaties?

vrijdag 5 april 15:30-18:00 uur

Bijeenkomst van de Alertgroep Den Haag.

Ondanks de veelheid van onderzoeken en publicaties over de schadelijkheid van vaccinaties blijven veel medici en politici geloven in het sprookje dat vaccinaties zouden helpen tegen ziektes en dat zij onschadelijk zouden zijn.

Ook de Vereniging van Anthroposofische artsen neemt – ondanks de giftige stoffen die worden ingespoten en de grote hoeveelheid bijverschijnselen van de meeste injecties – niet duidelijk stelling tegen deze vaccinaties.

Wat is ons beeld van ziektes en gezondheid? Hoe is de medische wereld vercommercialiseerd en geheel in handen gekomen van de industrie en het egoïstische winststreven waarvan onze gezondheid het slachtoffer wordt?

Hoe kunnen we die informatiestroom over de andere kant van vaccinaties op gang brengen en de organisaties die stelling nemen tegen vaccinaties (waaronder bijvoorbeeld de stichting Vaccinvrij) ondersteunen in hun strijd?

Frankema, auteur op Stichting 'Vaccin Vrij' zal een inleidende lezing geven.

Vrijwillige bijdrage voor de onkosten.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Den Haag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Verhuur alle dagen mogelijk

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.