070 355 00 39 Openingstijden  

Agenda

Mens en plant in opstand

zaterdag 20 april 10:00-16:30 uur

Paasviering van de Jeugdsectie van de AViN.

De Jeugdsectie nodigt jou van harte uit op haar eerste Paasviering! Samen verdiepen we ons in de betekenis van Pasen en vieren we de opstandingsimpuls van het Paasfeest. Hoe voelt de opstanding voor de mens? Welke boodschap brengt de ontluiking van de natuur ons? Welke overeenkomsten vinden we in dit proces tussen de mens en de plant?

Met een inspirerende lezing over de relatie van mens en plant door Joan Botman en een lezing over de betekenis van Pasen door Faucon de Klijn en Leo Kool, en een creatieve tekenworkshop van Loes Botman zoeken we de antwoorden op deze vragen. Natuurlijk is er lekkere lunch, warme koffie en thee en voldoende ruimte om elkaar te leren kennen. Iedereen is van harte welkom ongeacht de leeftijd.

Kosten: € 15,00 voor een jongere deelnemer. Zijn de kosten een probleem voor je, dan zijn er oplossingen te vinden. Stuur een korte mail.

€ 25,00 voor een oudere deelnemer. Door uw hogere bijdrage maakt u het mogelijk, dat er een jongere tegen een gereduceerd bedrag kan komen.

Aanmelden via aanmeldformulier op de Jeugdsectiewebsite:

Met de Paasviering is de cyclus van de jaarfeesten rond. Dit jaar komen we samen voor de Midzomerviering, Michaëldagen en de Midwinterviering. Heb je vragen over de Paasviering? Of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Ontwerp van de poster: Jan-Thijs van Heck en Loes Botman.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Den Haag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Verhuur alle dagen mogelijk

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.