070 355 00 39 Openingstijden  

Agenda

De filosofie achter het transhumanisme

woensdag 8 mei 20:00 uur

Studiecentrum voor antroposofie, lezing door Jesse Mulder.

Transhumanisten claimen dat de mens onbegrensd ‘maakbaar’ is: dankzij onze moderne technieken kunnen we onze bestaansvorm ingrijpend veranderen. Hierbij gaan ze ervan uit dat ik mezelf kan blijven, of ik nu in een biologisch lichaam of in een mechanisch lichaam, of misschien zelfs ‘in the cloud’ besta. Maar hoe zit het eigenlijk met mijn identiteit door dit soort veranderingen?

Transhumanisten gaan uit van een specifiek begrip van identiteit; Jesse zal laten zien dat die tot het genre science fiction behoort. Daarnaast plaatst hij een ander, spiritueel begrip van identiteit, om te eindigen met enkele beschouwingen over wat deze filosofische bevindingen betekenen voor onze verhouding tot het transhumanisme.

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Den Haag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Verhuur alle dagen mogelijk

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.