070 355 00 39 Openingstijden  

Agenda

De reis van je leven

van dinsdag 5 maart 09:30 uur t/m dinsdag 21 mei 12:30 uur

Cursus o.l.v. Arianne Collee.

Deze cursus ‘Reis van je leven deel 2′ is zowel voor mensen die eerder deelnamen aan een schrijfcursus als voor mensen ‘zonder ervaring’.

Al schrijvend maak je (opnieuw) een reis door je biografie en de ontwikkeling die je gegaan bent. Gedurende tien ochtenden beschrijf je allerlei belevenissen op je levenspad, vanuit verschillende perspectieven. Creatieve en veelzijdige schrijfopdrachten helpen je elke schrijfochtend weer op weg. En, in een groep schrijven en luisteren naar elkaars verhalen is inspirerend. Je bent vrij om je teksten wel of niet voor te lezen.

Een reis door je biografie is fijn om mee te maken en helpt – altijd weer – om met nieuwe ogen naar het oude te kijken. Schrijvend zie je soms verrassende samenhangen en ontdek je vaak met terugwerkende kracht de betekenis van gebeurtenissen en ontmoetingen.

Iedereen is van harte welkom: van jong tot ‘oud’. Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan schrijven.

Kosten: 345, 00 incl. koffie/thee

Voor aanmelden of meer informatie, zie de website

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Den Haag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Lunchcafé wo-za van 10 tot 15 uur
Atelier woensdag en donderdag
Verhuur alle dagen mogelijk

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.