070 355 00 39 Openingstijden  

ZOMERSLUITING: 8 juli t/m 28 augustus

Agenda

De reis van je leven

dinsdag 18 september 09:30 uur

Schrijfcursus o.l.v. Arianne Collee.

Gedurende acht ochtenden maak je al schrijvend een reis door je biografie en de onwikkeling die je gegaan bent. Je beschrijft indrukwekkende, alledaagse, leuke en minder leuke belevenissen op je levenspad en schrijft over ontmoetingen die mede de koers van je leven bepaald hebben. Over thema's waaraan je je ontwikkeld hebt, en over jouw kleine en grote bijdragen aan de wereld om je heen.

Stimulerende schrijfopdrachten helpen je elke schrijfochtend weer op weg. En, in een groep schrijven en luisteren naar elkaars verhalen is inspirerend. Je bent vrij om je teksten wel of niet voor te lezen. Een reis door je biografie is fijn om mee te maken en helpt om met nieuwe ogen naar het oude te kijken. Schrijvend zie je soms verrassende samenhangen en ontdek je met terugwerkende kracht de betekenis van gebeurtenissen en ontmoetingen. Iedereen kan deelnemen.

De cursus is zowel voor ‘beginners’ als voor diegenen die eerder deelnamen aan een schrijfcursus. Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan schrijven.

Data en tijd: 18 en 25 sept., 2, 9, 16 en 30 okt., 6 en 13 nov. van 9.30 – 12.30 uur

Kosten: € 275,00 incl. koffie, thee, lekkers

lunchroom de serre

Lunchcafé
De Serre

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we in ons lunchcafé een keur aan lekkers. Alles is biologisch en u proeft hier de beste koffie van Nederland. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur.

lunchroom de serre

Openingstijden

Receptie ma-vr van 10 tot 17 uur
Lunchcafé wo-za van 10 tot 17 uur
Atelier woensdag en donderdag
Zaalverhuur alle dagen

Zomersluiting 8 juli t/m 28 augustus

Contact

Telefoon        070 355 00 39
E-mail            info@vreedehuis.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Enkele keren per jaar brengen we geïnteresseerden op de hoogte van onze ontwikkelingen en actuele activiteiten.

Na verzending van uw gegevens ontvangt u direct een bevestigingslink op uw emailadres (controleer eventueel ook uw spam box), waarmee u uw aanmelding dient te bevestigen.